Santeri Koskinen

Olen Santeri Koskinen, nykyinen lahtelainen ja entinen tamperelainen. Ikää minulla on 22 vuotta ja silloin kun minua ei Makella näy niin suoritan opintojani Lahden ammattikorkeakoulussa, Kansainvälisen kaupan linjalla. Opiskelujen ohessa toimin myös Personal trainerina FAF Personal Trainer lisenssillä.
Urheilutaustaa minulta löytyy aivan juniorivuosista lähtien. Erilaisten lajikokeilujen myötä löysin tieni nykyiseen urheilulajiini bodaukseen, jota harjoitan tavoitteellisesti kilpaurheilu tasolla.
Kuntosaliharjoittelua olen tehnyt noin 7 vuotta, joista tavoitteellisesti olen harjoitellut 3 vuotta. Keväällä 2015 kilpailin ensimmäiset kilpailuni Sportyfeel Fitness Classicissa. Sarjani oli Men’s physique junior ja saavutin niissä SM-hopeaa. Kilpailujen jälkeen palo lajia kohtaan on kasvanut entisestään ja nyt hion omaa fysiikkaani huippuunsa.
Kuntosaliharjoittelupaikan suhteen olen erittäin vaativa. Omassa harjoittelussani minulle on tärkeää että kuntosalilaitteet ovat laadukkaita sekä laitteita on kattavasti mahdollistaen erilaiset harjoitteet. Maken Fitness Center oli minulle heti selvä valinta katsastettuani Lahden kuntosalitarjonnan. Makelta löytyy ihanteelliset treenipuitteet aivan kaikille. Maken henkilökunta on mitä ihastuttavin sekä salilla vallitsee todella hyvä ilmapiiri.
Olen erittäin kiitollinen Maken Fitness Centerille heidän tarjoamastaan sponsoroinnista. Maken sponsoroituna urheilijana alan pitämään blogia, jota pääsee lukemaan alkuvuodesta alkaen osoitteessa www.makenfitnesscenter.fi. Minut löytää myös Instagramista: @sanderiko1

 

Tykkää meistä

Maken Fitness Center

Kuntosalilla on monipuolinen laitekanta, kattava valikoima vapaita painoja, aerobinen sali, nyrkkeilytila, voimanostosali, venyttely- ja lämmittelytila, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen sekä aulakahvio, solarium ja lisäravinnemyymälä. Saman katon alla toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

Lue lisää