Niko Vesterinen

Niko Vesterinen

 

Niko Vesterinen

Olen Niko, 25-vuotias lahtelainen urheilija. Kotoisin olen Suonenjoelta. Urheilu on kuulunut elämääni jo lapsuudesta asti, talvisin vietin aikaani jääkiekkokaukaloissa ja kesäisin yleisurheilukentillä. 

 

Kuntosaliurani aloitin joskus peruskoulun neljännellä luokalla, kun kaverini houkutteli minut mukaansa. Sillä tiellä olen edelleen!

 

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä heräsi kiinnostukseni erilaisiin voimailulajeihin, kuten käädenvääntöön ja nyrkkeilyyn. Sittemmin siirryinkin kilpailemaan Voimamies  ja Highland Games -lajeissa. 

 

Saavutuksia on ehtinyt kertyä jo kaikenlaisia, mutta tärkeimpinä pidän halussani olevia lukuisia Rautakouran Suomen ennätyksiä. Vuonna 2009 kävin pokkaamassa nyrkkeilyssä prikaatin Suomen mestaruuden. Kädenväännössä olen kolminkertainen Suomen mestari, lisäksi lajista löytyy 4 pronssia ja 2 hopeaa sekä Pohjoismaiden 2. ja EM 17. sekä MM 22. sijoitukset. Highland Games -saavutuksiakin löytyy SM 3. parikilpailussa SM 1. sekä Aulanko Winter Challenge parikilpailun 2. sija. Ja Suomen vahvin mies -kisassa sijoituin ensikertalaisena kuudenneksi vuonna 2012. Hämeen vahvinmies 2014. Traktorin vedon suomenmestari 2014. Highland games sm 2 ja pm 2 2014.

 

Tavoitteenani on jatkaa menestyksekästä urheilu-uraani Suomen vahvin mies sekä Highland Games kisaamisten parissa.

 

Suosittelen Maken Fitness Centeriä kaikille kuntoilijoista SM-tason urheilijoihin. Sali on mielestäni Lahden paras ja monipuolisin, koska täällä on kaikki tarvittavat laitteet ja välineet. Bonuksena loistavien treenimahdollisuuksien lisäksi MFC:llä on hyvä ja tiivis yhteisö.