Yrityksille

Ammattivalmentaja käytettävissänne!

 

Tarjoamme yrityksille henkilöstön hyvinvointia edistäviä kuntosali- ja liikuntapalveluita. Yritysten on mahdollista ostaa henkilökunnalleen mm. kuntosalin kertalippuja tai kuukausikortteja. Lisäksi järjestämme ohjattuja tutustumiskertoja kuntosalilaitteisiin ja -harjoitteluun. Kuntosaliohjaajamme voi pitää harjoituksia pienryhmille myös säännöllisesti. Tarvittaessa teemme henkilökunnalle kuntotestejä ja -ohjelmia.

 

Henkilöstön liikuntapäivän ohjelman voimme organisoida yrityksen toiveiden mukaisesti. Meillä on erityisesti kuntosaliharjoittelun, hiihdon sekä sauvakävelyn asiantuntemusta, mutta myös muiden lajien ohjaaminen onnistuu hyvin. Voimme esimerkiksi opastaa hiihdon tekniikoita tai luennoida hiihtoharjoittelusta työporukalle, jolla on Finlandia-hiihto päämääränä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous henkilökuntasi liikuttamisesta!

 

Marjo Passila
marjo@makenfitnesscenter.fi

Tykkää meistä

Maken Fitness Center

Kuntosalilla on monipuolinen laitekanta, kattava valikoima vapaita painoja, aerobinen sali, nyrkkeilytila, voimanostosali, venyttely- ja lämmittelytila, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen sekä aulakahvio, solarium ja lisäravinnemyymälä. Saman katon alla toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

Lue lisää