Kuntosali

Meillä aloittelijankin on helppo aloittaa treenaaminen ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella - laadukkaat välineemme kelpaavat vaativillekin treenaajille!

 

Avaralta ja ilmastoidulta 800 neliömetrin kuntosaliltamme löydät monipuolisen laitekannan, vapaat painot, aerobisen salin, nyrkkeilytilan, voimanostosalin, venyttely- ja lämmittelytilan, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen, aulakahvion, solariumin ja lisäravinnemyymälän. Saman katon alla toimii myös yhteistyökumppanimme fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

 

Treenaamaan pääset kätevästi avainkortilla joka päivä klo 04-01.30. Henkilökohtaisesti olemme paikalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-19, tiistaisin ja torstaisin klo 15-19 ja perjantaisin klo 14-18.

Tykkää meistä

Maken Fitness Center

Kuntosalilla on monipuolinen laitekanta, kattava valikoima vapaita painoja, aerobinen sali, nyrkkeilytila, voimanostosali, venyttely- ja lämmittelytila, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen sekä aulakahvio, solarium ja lisäravinnemyymälä. Saman katon alla toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

Lue lisää