Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia on kuntoutumista tuki- ja liikuntaelin sairaudesta tai vammasta. Se sisältää yleensä mm. kivunhoitoja, erilaisia käsittelyjä, ohjausta ja neuvontaa sekä yksilöllisen, nousujohteisen harjoitteluohjelman vamman mukaisesti

 

Maken Fitness Centerin kanssa yhteistyössä teemme fysioterapiakäynnit ikään kuin ”kotikäynteinä” MFC:lle.  Haastattelemme ja tutkimme asiakkaan ja kartoitamme ongelman, ja salilla voidaan katsoa vammaa kuntouttavia harjoitteita, tarkistaa tekniikoita, sekä haarukoida pois liian rasittavat harjoitteet. Usein saliohjelmat ovat myös liian yksipuolisia fysioterapian näkökulmasta. Jos ongelma vaatii yksilöllistä terapiaa, hoidamme asiakkaat Fysakosin tiloissa Fysakos Active vuorikatu 25 ja Fysakos Wellfeel Erkonkatu 9. Näissä hoidoissa pyrimme välittömään kivunlievitykseen fysikaalisilla hoidoilla, manuaalisen terapian, erilaisten venytysten ja asentoa korjaavien harjoitteiden, teippauksen tai esimerkiksi akupunktion avulla.  

 

 

OTA YHTEYTTÄ: 

 

info@fysakos.fi  tai info@makenfitnesscenter.fi

 

Puh. 040 720 0027 tai 03 -752 3244 

Tykkää meistä

Maken Fitness Center

Kuntosalilla on monipuolinen laitekanta, kattava valikoima vapaita painoja, aerobinen sali, nyrkkeilytila, voimanostosali, venyttely- ja lämmittelytila, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen sekä aulakahvio, solarium ja lisäravinnemyymälä. Saman katon alla toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

Lue lisää