Kuukausikorttien säännöt

 1. Avainkortti on henkilökohtainen ja luovutetaan maksua vastaan ainoastaan sopimuksen tekijän käyttöön. Korttia ei saa luovuttaa toiselle henkilölle. Omistusoikeus korttiin säilyy Maken Fitness Center oy:llä.
   
 2. Kortin käyttöoikeuden haltija on vastuussa kortista ja sen mahdollisesta häviämisestä. Mikäli kortti katoaa, on siitä välittömästi ilmoitettava Maken Fitness Center oy:lle. Jos kortin katoamisesta ei ilmoiteta, on kortin käyttöoikeuden haltija vastuussa kortin katoamisesta aiheutuneista vahingoista.
   
 3. Maken Fitness Center oy ei korvaa hävinnyttä tai rikkoutunutta korttia.
   
 4. Kortin käyttöoikeuden haltija ei saa laskea muita henkilöitä Maken Fitness Centerin tiloihin. Jokaisella sisääntulijalla tulee olla oma voimassa oleva avainkortti. Avainkortti on vedettävä lukijaan aina harjoittelemaan tultaessa. Kortin käyttöoikeuden haltija menettää oikeuden korttiinsa heti, jos hän päästää salille sisään muita, tuttuja tai tuntemattomia henkilöitä.
   
 5. Kuntosalin vastaanottoaulassa on kameravalvonta, joka tallentaa jokaisen siääntulijan videonauhalle.
   
 6. Maken Fitness Centerin tilat ovat avainkortin haltijan käytössä klo 05:00-24:00 välisenä aikana. Murtohälytykset kytkeytyvät toimintaan klo 00:10, joten tiloista tulee poistua viimeistään klo 24:00. Jos kortin haltija ei poistu klo 24:00 mennessä ja täten aiheuttaa toiminnallaan murtohälytyksen, on hän velvollinen korvaamaan siitä aiheutuneet kulut (100 €) Maken Fitness Center oy:lle.
   
 7. Kortin haltijan on noudatettava kuntosalilaitteissa olevia ohjeita ja painorajoituksia.
   
 8. Jos kortin käyttöoikeuden haltija käyttää korttiaan väärin, menettää hän välittömästi kortin käyttöoikeuden ja on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuneet kulut Maken Fitness Center oy:lle.

 

KUUKAUSIKORTIN KATKON SÄÄNNÖT

Katkon minimiaika on 7 päivää, kuitenkin korkeintaan 3 kk. Yli 3 kk menevään katkoon tarvitaan lääkärinlausunto. Voit ilmoittaa katkoa tehdessäsi päivän, jolloin haluat kortin takaisin voimaan. Katkon voi myös jättää avoimeksi. Soitto tai ilmoitus vastaanottoaulan tiskille riittää. Sääntönä on yksi tauko/kk. Katkoa ei laiteta takautuvasti.